Sunday, July 26, 2009

Paluan Ting Ting

Hmm..entry kali ni, aku nak bercerita tentang aktiviti aku setiap hari Sabtu, pukul 12-3ptg which is, ko-ku 'Cak Lempong'.


Huhu..seronok sangat kelas ni. Instructor kitorang yang paling ensem En.Saidin Othman adalah instructor paling cool & sporting. Mule2 tengok muke macam PALAPES pun ade gak cik Din tu..tp die sangat funny and very the kebapaan. Kelas aku ni bertambah seronok dengan adenye member2 aku yang hooha2 sokmo..huhu. Dak2 Baksis sem lepas pun ade, Syu, ida, yah , then Ex-rumate aku time first sem pun ade Syikin bersame temannye Nurun yang kepoh tapi disangke pemalu. Yang paling penting, GBS aku..*nk jugak... hehhehh..seperti biase, ade rumate shayang (pDot), Alynn yg senget sentiasa (die kapten kelas kitorang..uuuuu~) dan yang sok vogue..nawi!! haha...

*bleh kate klas tu macam kitorang jek yang conquer..hehhehh


Setakat ni..kitorang dah habiskan silibus bagi Kemahiran Insaniah which mean next klas dah bley main ketuk2 la~ weheee ^.^. Actly, haritu lepas bis kelas cik Din ade ajar aku sket mainkan lagu Puteri Santubong. Seronok gak la walaupun aku macam terkial2 nak tengok note music tu..

Tak sabar nak g kelas next week!!
*padahal projek paper n other assgmentz xsentuh lagi nih..

2 comments:

-ROCKprincess- said...

bestnyer...
nak join caklempong....
tp dah penuh....
huhu....

enDicLeo_pZah said...

haha lyla..
tu la..sangat best..
lg best cuz kitorang pnye instructor ajar kitorang men drum tau lepas klas..nk blaja alat music len pn die aja gak..very sporting!!