Thursday, August 5, 2010

u~~ wahh~~ u~~ wahhh~~

Title diatas xde kene mengena dengan aku. Tu la suare dalaman ushy. Yang sering mengulang-ulang setiap bait perkataan dalam video Pil Puase yang diperkenalkan oleh Sorencasnovia. Hahaha. Geliiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Heishh, lately nih, sejak aku mule study balik, ntah kenape rase macam banyak je mende tak tau nak buat, malas nak buat, taknak buat sume..*uhhu*

Bilik aku sem ni plak memang ibarat dapat bilik untuk pakej percutian yang sangat hebat didunia sampaikan setiap hari rase nak cuti. Panas la terik macam mane pun kat luar nu, bilik aku terase dingin jek. Bangun pukul 2ptg pun feeling2 8 pagi je. Ditambah lagi dengan suasana blok ni yang aman damai indah permai tanpa sebarang pencemaran bunyi. *Boooorriiinngggg~*

Adelah macam ni [pic di bawah] hari2 aku duk termenung kalau xde ape nak buat...

:: sekadar gambar hiasan ::



Baru je tadi aku lepas wat presentation sulung aku sebagai postgraduate student. aiyyakk! Cuakk! First time seumo idup aku nervous macam tuh, and yes, i did A LOT of reading during the presentation. Percaya x?

Haha..Padahal dulu aku suke je dengan over confident time present and buat muke bajet tau sume bende padahal banyak auta dari fakta. Tapi td, audiens dalam kelas tuh sangat 'tak-boleh-angkat' untuk aku. Maklum la, classmate aku sumenye, Language Instructor la..English teacher la..Lecturer la..British council punye workers la..Hahaha.. Maybe sebab first time kot.. Lagi pun first to present kot, harus la gabra melimpah ruah.

Anyway, aku sangat terharu dengan lecturer yang sangat understanding. Atleast kite dapat present jugak kan, Ushy and Qilah? Huhu..yg penting, kite da settle, bleh berpuasa dengan aman..ahaha

And yes families!! I will rock JB tomorrow!!!!!!!! wa~ xsabar nak balik and berjumpe anda semueeeeeee~

p/s: c u soon z.a.s.r.b.b.s.b

9 comments:

sorensen said...
This comment has been removed by the author.
sorensen said...

huhu.. ngeri seyh aku bace. iskk.. kalau aku la yg present masa tu mau meleleh sampai ke lutut peluh, cuak gler. korg wat betul2 taw.. master tu. btw, perlu la sgt ko insert gmbr jejan kat situ kan.. haiyo motippp sgt..

*komen atas tu td aku delete sbb ader spelling mistake. responsibility sbg student bahase ye cik zaza :P

enDicLeo_pZah said...

uhhu~
kaannn~, xpe la nawi..first timer katenye..
uhh, nape nawi? ko tergode ke dgn cikJAn tuh?

Zaid_rOux said...

uhh?
so when i'm gonna get the royalty?
;p.

enDicLeo_pZah said...

zaid: wht royalty2?
haha...later eh..

fr1dausy said...

sorensen..aq rs mcm knl la jejan pic 2..ehem2~ endicleo kot....melets x ?

enDicLeo_pZah said...

fr1dausy:
heyhh, motip ehem2? ye ke? waa untung la endicleo tu kan...

fr1dausy said...

knp endicleo untung plaks?

enDicLeo_pZah said...

ntah la fr1dausy..