Thursday, August 5, 2010

arigatou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uiikks? My first award evah~ Tak sangke i dapat award ni, kembang kempis jek idung terharu sangat! *sob..sob..*

Tapi mak selalu pesan, "noor.., xbaik exaggerate ye..".

Ya right. Seriously thanx to pemberi ye. I'm not that good in blogging, baru je nak berjinak2 menulis je pun.. uhhu. Karangan i selalu terpesong je time skolah dulu. Kenape? Ntah la kan.. i pun xtahu. MayB kalau kat skolah ade subject Blogging bleh dapat A kot i.? Kan kawan2?

So..dah dapat ni, kene la laksanakan tanggungjawab seterusnya:

1.Say thanx kat orang yang sudi tag tu..jangan lupe link kan sekali yer
-thanks to my dearie GHAGHA for this award. haha~ thaynx mommah!-

2.Tag 15 orang blogger yang anda pikirkan olalala tropika! fantastic bola bola [erk?!]! yaa reba ya rebba! hehehe..

-Baiklah. My Pleasure~-

:: Zira::
:: Daus ::
:: oSie ::
:: eMa ::
:: Alin ::
:: Razman ::
:: MJ12 ::
:: Kemal ::
:: Lyla ::
:: Apik Manje ::
:: Cikyn ::
:: Shin ::
:: Nadd ::
:: Gelas Kaca ::

3. Kene bagitau insan-insan yang bertuah kat atas ni menerusi chatbox dorang.

-aolritee~!!!-

4. Nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri

~emh? malu la plak... "-.- ~

3 comments:

sorensen said...

ur welcome mommah.. gambatte uholz!

Abu Dzar Al-Ghifari said...

it was an honor when my name was appear on the list!!!

thanks a lot !!!

shaziera87 said...

ahahahahhaa... i nk award betoi2........ bleyh laa.., bleyh laaa.... ^.^ ahahahhahahaa..