Tuesday, July 27, 2010

setelah sebulan

ouhh..sedar tak sedar, dah hampir sebulan since aku last update blog ni. Erm, terasa segan plak nak update. Tetibe aku macam malu nak update. Kenape ek? *geli2 jek..*

Hehheh..

Oh ye, baru aku perasan, aku xupdate lagi status aku sekarang ni kan. ha.. status ape? Yela..semenjak aku putus hubungan haritu dan tinggalkan die, ramai kawan2 yang concern tentang mase depan aku..tapi mungkin jodoh aku kuat kot dengan die, uhuk uhuk *gedik jap*, satu keputusan baru dah dilakukan. Aku decide untuk terima die semula, and terus menyambung memori indah aku dengan die mayB untuk tempoh 2 tahun ni kot. Ye, aku dah buat keputusan. Aku kembali kepada Putra, Universiti Putra Malaysia. *oke, g muntah ramai2 skarang.*

Maklumlah, ingatkan lepas habis degree last sem, xde la aku nak jejak UPM ni except for convo. Alhamdulillah, berkat doa parents dan semua2 makhluk tuhan yang sayangkan aku, dapatlah rezeki nak further study kat sini.

Perasaan dapat further? : emm, of course aku happy, but at the same time, how i wish semua kawan2 yang lain ade kat cnie jugak..huu~ especially: sorencasnovia (ehh name baru teruss. ;p) josie, ema n may.

Hah, nampaknye, ushy juge masih menjadi roomate tercinta.

Oke, sem ni aku bertukar blok. [malas nak cerite seksaan mengangkut barang dari Cendi ke Bestari]. *huhhhh* Sape2 yang nak hantar kiriman wang ke, hadiah konvo ke, alamatnye, 221, Blok Bestari ye.

Hmm, campus life? So far, relax lagi la.. 3 kelas je per week, my jadual:

Monday
Research Methods in English Studies
Assoc. Prof. Dr. Shameem Rafik-Galea
5 p.m - 8 p.m


Tuesday
Composition: Theory and Practice (AP)
Dr. Vijay Kumar Mallan
5 p.m - 8 p.m

Thursday
Analysing Language
Dr. Yap Ngee Thai
5 p.m - 8 p.m

Uhhu...mase lain? Tak buat pape..aku membuang mase je macam anak raja. *Dalam mode mencari pekerjaan*

Tu je la aku nak cite dulu, kekeringan idea nak cite bebanyak, walaupun aku banyak je mende nak ngumpat dengan korang kat sini..uhuhu.


Well yeah~ i'm gonna rock this place again n againnn~~~ ihhi. - Lady Zaza.




4 comments:

peminat setia hagemaru said...

sape fanatik? poyo cm sin chan la u ni..haha...

enDicLeo_pZah said...

ehh u la.
u klik td kn?
xpakse pownn.. shin chan eh? xpe la.. i syg shin chan

syakalaka said...

sin chan sorang je ke? yelakn...

soren_ghagha said...

aku pun berharap aku ade kat sana skrg ni.. haizzz..