Friday, March 18, 2011

entry blur

Ni entry 'blur like sotong' one. hahahahaha

sebab memang blur gile.

Since aku masih seorang pelajar yang kini lebih mengancam jadual waktunye, aku kekurangan masa untuk membuat coretan-coretan nonsense dan sebagainya kat sini. Memanglah kelas aku isnin sampai rabu jek. Memanglah kelas everyday 5pm-8pm je. Tetapi ASSignments and projects yang melimpah ruah sangat mengehadkan aku daripada menulis kat sini. *cewah padahal twitter laju je 24/7, kalau kumpul sume twits tu dah boleh buat novel. -.-".*

But serious ah..actually, hari-hari sedih tengok blog sendiri tidak ber'update', tapi tak menulis2 jugak.

Mungkin aku akan kembali rajin merapu kot.. Mungkin aku akan bahan roomate aku sendiri untuk entry berikut. Cerita pasal dia 200 entry pun tak habis. ehheh.


*ni la roomate saye..chomell sgt kan dia? awww...cute sangat~~olo chomel2~*

hahaha boleh kan Miss Nur Firdausy? Boleh kan awak jadi feature dalam entries akan datang? boleh kaaannn??

3 comments:

firaunz said...

hahahahaha....occay~ u nampakkan muke i situ ,sooo i x kesah la u nk tulis ape pun adoi..i would looooveeee 2 read it~:D

alin said...

feeling2 artis pulak kan..choyy!

enDicLeo_pZah said...

kan alin?
hehhheh..takpe la lin..bg la die chance..ahahaha