Wednesday, January 12, 2011

Let's get organized.

Hahha. Poyo gile.

Bukan pe, saje nak share-share dengan korang, yang hidup kite ni kalau xde plan yang organized, especially kalau students ke pe..susah.

Bile takde plan, mule lah wujud masalah kerja last minute lah, assignment tak siap lah, tak prepare untuk presentation lah. So kawan2 dan adik2, better kite start plan dari sekarang ye, masih belum terlambat.

Yang paling penting, kalau korang nak plan hidup korang, korang kene ade planner. Ha..

Contohnye macam The Starbucks 2011 Planner ni lah. Planner ni sangat membantu kite agar menjadi seseorang yang lebih organized ye. Kegigihan mengumpul 12 cop untuk dapat Starbuck Planner 2011 memang berbaloi. Sekarang saya feeling2 organized sangat! Hahha.


Actually tujuan utama entry hanyalah untuk beritahu korang yang aku dah dapat planner ni! Hahhhha~ ;p!!

Together with the planner, Starbucks kasi 3 kupon. Boleh tgk kat pic bawah ni..



Huuu..cantik kan? cantikkan?

Rase seronok plak, dapat planner hot.


Dengan ini saya nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada Cik Roomate yang turut membantu merealisasikan impian saya ini. Hahaha, Sebab kalau die beli jugak saye dapat dua cop at one time. Ngehehehe. Thanx Ushy!!!

So korang pun pergi la beli planner, (i dapat free) boleh plan hidup same2. Hahak.


p/s: Planner ni aku redeem 7th January hari tu.. ;)

3 comments:

firdiey daushy said...

smp skrng i x dpt jwpn lg nih...i dpt ape hasil cop2 nih? blnje i kupon 2 sume lah..bleh?

enDicLeo_pZah said...

oh berkire rupenye roomate saya. T_T,
amek la semua kupon itu.

alin said...

huhuhu i have one too! :D