Thursday, March 24, 2011

aku ketagih!


seriously.
ni semua Cik ZatiZaib dan Cik NabilaShukeri punye pasal!
i seriously couldn't resist when it comes to series, dorang pulak men-supply-kan Vampire Diaries sebanyak 2 season kepada aku..

haihh..

Masalah aku ni pulak, kalau dah tengok tak tahu nak stop macam mana. First day tengok je aku balun 13 episodes okay. hah..

Bayangkan lah, 1 season ada 22 episodes macam tu. Nampak tak kerakusan aku menonton series nih? Nampak kan?

Selain itu, aku juga tidak sedar diri yang aku ni banyak lagi kerja tertangguh + tak buat lagi.

Baiklah, hari ni aku tidak menonton, aku menahan keinginan untuk menonton secara mem-busy-kan diri dengan online dan mencari bahan-bahan ilmiah untuk discussion pagi esok. (Ini serious~)

Senarai kerja yang tertangguh:

Mini Project for Sociolinguistics.
Next week submit proposal dah, tapi kami masih mencari topic yg sesuai setelah topic code-switching dibilang susah oleh Dr. Ain.

Mini Research for Second Language Acquisition (SLA)
Hah..ni pair work. Partner in crime aku Ushy lah. siapa lagi..ahahaha. Bile kita nak mula ehh?
Sepatutnya hantar next week, tapi Dr.Tan yang berhati ibu telah melanjutkannya kepada 20th April. Makasih doc!

2nd Assignment for Media
Huu..this one tak decide lagi mahu analyze movie kaaa analyze ads lagi..hehh

Baiklah..cukup-cukuplah ngarutan hari ini. Back to work fizah!!

*tadi petang kumpul movie mcm jumpe harta karun je. Excited psl banyak movie untuk ditonton apabila free *kononnya lah..*. Thanx to Qilah and Izzatiron *nama glemer izzati, mcm cyborg ah..fuhh*

2 comments:

firdieyz said...

jom2..buat skrng!!!!

enDicLeo_pZah said...

ye ye ahhhh jek!