Wednesday, May 12, 2010

baru hari keEmpat..



and i am terribly boring here...

korang2 yang gile..kan best kalau kite bleh teleport each other..kn? i can be there..you can come here..in any second..haha..futuristic kan aku??


Sebagai anak gadis yang taat kepada ibu dan bapanya, aku menjalankan tanggungjawab aku sbg trainee (suri rumah) bagi meringankan beban mak aku yag selame ni duk buat sume tu sorang2 sepanjang aku takde kat cnie..


It's ok..aku xkisah buat sume tu, tapi lepas siap sume tu..ape mau buat?!? itu yang menjadi masalah.aku boring! Nak online manjang plak kebas otak aku ngadap screen nih, nak kerje..tapi malas lagi, masih dlm mood 'honeymoon-are-forever' aku..


Ade yang suggest aku suh p apply jd cleaner..canteeekkk!


Kalau aku jadi cleaner pakai camni ok x?

5 comments:

sorensen said...

aku pun merasai penderitaan yg ko alami tu.. dan aku ni sbg anak yg very the bad bad gurl.. hanye duk memerap dgn streamyx sambil melayan ugly betty season 4 dlm bilik saje.. huhu..

bilekah sumenyer akan berakhir my fren?

enDicLeo_pZah said...

huuu...T__T
itulah..
huh..tgk youtube ke?
ntah la..aku menunggu tawaran je la ni..kalau dapat aku kembalilah ke sane..
huu..the moment ko dpt job, it's over la kot.. :)

alin said...

alin dah keje sekarang.heheh.
kat parkson, part time promoter kt Bonia for men. tak jadi la starbucks, malas gi training..

rumate anda juga said...

emmm....aq pun sm..huhhh...boring xde xtvt giler..xde org aq nk nganjeng walopun boleh kn..klo dekat kn best,bleh lepak sm..
rumate,engt nk wat entry lain ..huhu~

enDicLeo_pZah said...

alin: wahh..good2!! kumpul duet bnyk2 ye..nnti boleh sara i..

rumate: huhh..entry tu nanti la..kne karang elok2