Wednesday, February 10, 2010

Kekalutan mereka Kerimasan aku.

isskk..

kalau aku cakap direct nanti kate aku nak reject jek sume ape korang buat, tapi masalahnye, cube nilai and cermin balik setiap mende yang dah jadi before nih, bukan ke ade betulnye ape yang aku cakap?

Sume dah matured kan..so apehal yang korang nak kalut sangat?

Rilex r..kitorang dulu pun pernah buat ape yang korang sekarang diamanahkan untuk buat, kitorang dulu pun xtau macam2 gak, tapi bile kitorang xtau,kitorang tanye. Bukan main hentam buat. Kalau setakat nak buat ala kadar, baik x payah buat la.

Kalau orang dah panggil and tegur banyak kali tu, try la analisis betul2, kitorang xde masalah nak bagi tunujuk ajar, the problem is, bile korang wat muke kekwat jek xmau tanye and macam tau sume. Tapi bile dah last2 minit macam ni..sume nak kalut..sume nak wat cepat..

Ape yang korang nak kejar sangat? Takut xcukup mase nak study ke? ala..kitorang dulu rilex je wat seminggu b4 final. Selamat jugak kitorang. Baik korang buat mende tu slowly dari wat rushing2 then kene hentam ngan dak2 lain.

Aku nak panggil bagi nasihat lagi kang kate aku ape plak kan..So, pikir la syendhirey.

p/s: heran baju yang aku tempah ni xdapat2 lagi, taylor cuti bersalin ke?

4 comments:

Anonymous said...

bgs la wat progm org x dtg..aq x nmpk pun 1 progrm yg bejaye kt blok ni sepanjg taun ni..yg aq ingat event plg bejaye ialah "SILENT HOUR"~~bgs kn dorang..

Anonymous said...

emmm ntah la..lain orang lain care memimpin kot. Rasenye taun ni la aku paling kurang beraktiviti dengan ahli blok lain, macammane nak rapatkan hubungan sesame penghuni blok camni? Dulu, selalu ade je aktiviti, AJK2 blok dulu pun rapat dengan ahli blok lain so dengan senangnye dorang dapat tau masalah and suare ahli blok lain. INi..buat program pun malas, bak kate manta2 dulu la, kalau xsuke or malas nak wat program, sape suh jadi MPB? all i can see is bias..bias..bias..malas..malas..malas..boring..boring..boring!!!

SoReNsEn said...

uiks.. dah jd trend ke skrg bagi komen2 anonymous nih? ermmmmm...

enDicLeo_pZah said...

haha..mungkin ini suara yang tidak mahu dikenali oleh orang yang dimaksudkan dalam entri ni kot.