Thursday, August 6, 2009

6AS1..the best thing ever happened


hmm..how i miss all my buddies from my form6 class..u guys..xtau la bile boleh hang out ramai2..teringin nak join program korang "Trip ke Tioman" 2..tp ade mslh mase dan fulushhh..

Bile aku ingat balik sume member2 aku kat form6 dulu..konfem gelak..mane taknye..dah aku mingles ngan dak2 yang kuat gelak n sangat playful dalam kelas tu..uuu..rindu sangat kat korang..janganlah menganggap diriku ini sombong ke ape..korang msg je la..insyaAllah aku balas
.. Lagipun, past few years aku memang jarang ade kt JB..bleh kire jek brpe kali aku balik..salu balik umah unCle..which make it hard to join u guys in any program korang..sorry ye.. But..no matter what..korang tetap antara 'the best thing ever happen to me..!!".. syok nye dulu..kne marah same2..kne kutuk same2...kne denda same2..haha..

antara kroney2 aku dalam klas...
MaspOor
Dah berkahwin dah..and ade satu baby girl yang sangat comel!! She is one of my best frenz..till now.still in touch even though die dah ade own family..n little cutey princess..huhu..kitorang salu
merapu dalam klas..lukis gambar dak2 dalam kelas la..perhatikan orang sane sini..hehehh..bajet bagus la gak kitorang tyme tu..paling xleh lupe..aku n maspoor jatuh kat depan pintu klas and baju aku terkena cat pintu tu..uwwaaa~ kamben btul situasi tu lah!!

Sheila
A beautiful indian girl, yang mule2 duk same aku kat kelas.. Sheila ni..actually, sangat kelakar..hahah..n boys kelas aku pun suke sakat die..muke die iras jaclyn victor..tp cun lagi sheila ni la..die kalut..xwat salah pun takut gak..dialog die yang paling bikin havoc..: " pzah..dorang sume dah peccutt!!"
haha..actually die nak ckp dak2 laki dah cabut kua skolah tp die tersalah gune ayat da~

Usher & K-role

Hah ni due xyah cakap la..slalu kne aim ngan cikgu2..nakal..kuat main dalam kelas..tapika
n..dorang ni pelik tau..memang best fren..tapi suke sangat gado..bukan gado kasar2..gado majuk2..wakaka. ishh memang pening la kpale nak melayan ni due..

Akmal

haha..ni lagi satu ni..die poyo!! haha *jgn mara eh kemal..
tapi die sangat baik..berkongsi ilmu dengan aku..and aku masih ingat lagi
ye kemal planning restoren kite berempat tu..ko ingat lagi x..? kemal juge merupakan Best Student STPM skolah aku..time batch kitorang la..huhu..

Sadik(duduk) & Jhono (diri sket tu)


isskk..ni kalo nak crite same jek macam krole n usher..kirenye..kelas kitorang tu ibarat playground disebabkan dorang ni la..beza dorang ngan krole n usher is..aku xpnah nampak dorang gado..hehehh jhono tu bukan name sbenar..name sbenarnye..nur hazme

bestnye join dak2 ni cuz..dengan dorang..boleh lupe masalah..mane tidaknye...ketawa 24/7..huhu.. Actually ramai lagi kalau nak disebut memang x abes..cuz satu kelas pun rapat jek..macam2 perkare berlaku kat aku dari yang manis2 sampai la yang pait2..tapi tu sume pengalaman..yang amat bernilai la bagi aku..to you guys..'aku rindu kamu semua'

2 comments:

alin said...

ape sakai sgt pkai tudung serkup ke depan..heh

enDicLeo_pZah said...

bio le!!!!
tu pesen..ko pe tau..
tutup aurattts.

hehhehh