Thursday, July 14, 2011

Yela..i tau lah, i ni siape je..

Good morning~
hai awak!

Awak2! kite nak tanye sikitlah awak..


Kan awak request nak jadi teman sebuku kite kan? Kan? Kite pun terimelah sebab awak macam ada pertalian darah, genetik, DNA *sikit-sikit* dengan kite.
Tapi kan awak..kite sedihlah awak..sedih sangat. Awak tau tak kenapa? Sebab awak sorok2 post dinding buku awak kat kite lah. Ha.. Kite macam pelik tau awak.

Kite kan, macam xboleh tido malam sangat, asyik terfikir je, terfikir kenapa lah awak request2 kat kite tapi lepas tu awak nak sorok-sorok dengan kite? Kenape awak? Awak nak nampak macam orang yang berkawan biar beribu tu eh? Kesian awak..



Ke awak takut orang tengok pose hot2 macam ni..? kann..? ehek ehek..ala kite tau~

Tapikan awak, kite pun takdelah hadap sangat nak tengok post dinding awak tu. Kite macam "hek eleh..mende ntah, add2 orang pastu nak disable wallpost kan? Motipp?". So, kan awak kan..kite rase kite nak unfriend awak lah. Ok tak awak..? Sebab kalau kite bukak buku awak pun kite nampak info awak yang kite dah tau dari kite kecik-kecik dulu dah.. ha.. itu je. So kite macam tak interested lah.


Ok eh? Kite unfriend eh..? unfriend tau?

hik hik hik... kiut lah awak ni main sorok2 postdinding, kiut tangat!

Ok Baiiiii~

bye awak!


p/s: sampai hati tak nak tunjuk dinding die! T_T. Btw, I sekarang polow Eric Dane. Jangan sesebok.

2 comments:

Alin Hassan said...

mengongggg! kah kah guling2 alin bace tauuu!

fiza@noor said...

hahaha..
geram tau i~
;p!