Monday, November 8, 2010

Silent please.

Okeh, ape kate kite lupekan dulu hal AD. Dont worry, akan diperkenalkan. eheh.

Hari ni, kejap je lagi, after aku submit last assignment untuk subject Research Method nih, aku akan dapat paper exam final. haa...

First time seumur hidup aku, final exam aku dapat bawak balik bilik. 'ambil-rumah ujian' @ 'take-home test'. erkk.
..


Ini tak lain tak bukan bermakna, aku bakal mengalami serangan histeria malam nanti. Haruslah susah kalau dah die kasi aku bawak balik.

Hey, pade coursemate sume..Good Luck lah ye!

Kepada jiran2 tersayang di blok yang indah permai ni, maaflah, mungkin malam ni kitorang tak dapat buat bising untuk korang, and kitorang jugak mungkin tak akan bertegur sesama sendiri sebab takut ade pujuk rayu untuk meniru kerja masing-masing. Minta maaf ye roomate. (-.-)"

p/s: Agak2 kalau letak sign ni depan bilik kene maki x dengan jiran2?

3 comments:

sorensen said...

hoh.. aku xpnh terfikir plak nak letak sign tu dpn pintu. kalau "don't disturb" tu mungkin la kot. ye la, kang tak psl2 ade plak suara sumbang dpd luar menyentap dgn nada yg kurang elok.. contohnye seperti, "hoi.. kertas exam pun korang nak tapau balik ke? amma!!" huhuhu..!!

enDicLeo_pZah said...

huhuhu...
kann~
persoalannye, berani ke dorg nak sound? ahaha..
aku yakin dorg berani ngumpat2 jeh. hehheh.

penting sangat amma tu kan? ahaha

saya nama firdausy said...

mmg sgt unprepared...n klo ltk sign 2 kt dpn blik nnt cleaner alihkn, u ngamuk cm "mak kuceng" 2 nnt..i malu la..bole x nk upah org tlg jwp kn paper ni??