Thursday, December 16, 2010

Amazing (Culinary Art kot) Arts..

Hohhhho~

Actually dah lame gile picture2 yang aku nak tunjuk dalam entry nih ,aku simpan dalam laptop ni. Finally sampai dah mase untuk share..Maybe ade antara korang yang dah pernah tengok ke ape kan..but never mind, tengoklah lagi.. hahhah.

Aku rase aku simpan pictures ni since tahun 2008 kot. Hahha..sudah lama bukan. Ni antara gambar2 yang sudah basi namun masih enak dilihat. Seriously. Sangat kagum dengan kebolehan manusia yang gigih menghasilkan karya seni melalui makanan, and they use miniatures sebagai penyeri.. heee.

Haaa~ gigih + kreatif sgt kan diorg. wheww.

Seni ni jugak sangat kreatif bagi aku cuz dorg buat makanan tu nampak mcm bukan makanan. Haha..faham tak? hehheh. Diorang mengeksploitasi makanan sehingga kelihatan seperti mende lain. (Korang layan je lah aku merapu ye). Macam surface Mars la..mcm2 la. Kan? Kan?

Nanti time aku kawen, makanan sume nak concept gini lah..haha..korang dtg tgk jela makanan tuh. Ahaks!!



p/s: Ohh yee..please click kt gambar tu for larger view okay.. ;p!!

3 comments:

sorensen said...

paling best skali lawnmowing atas buah kiwi.. ahak, i loike!!

enDicLeo_pZah said...

huhu..kannn~
creative gile kan?

firdy said...

dorng mmg creative...tp yg giler korang! hohoho!