Monday, April 19, 2010

notis untuk akak cleaner.


Lately, due2 shower room hujung kat first floor Cendi ni tersumbat, bile mandi dah feeling2 swimming pool dah. Iyyekkkkkkk!!!!

Kitorang pening gile, xtau camne nak btau akak cleaner cuz kitorang jarang jumpe diorang.

Solutionnye, Ushy buat notis. Notis ni kalau akak tu x buat pape tindakan jugak aku tak tau la. Penuh simpati.


Huhu..ushy buat sume ni tanpe meminta pandangan mahupun pendapat aku. Cube korang perhatikan..ade ke patut die suh akak tu p betulkan bilik mandi tu? Nak suh renovate ke cik adik? hadoii..kekek ah u..

However, as your roomate, i support la tindakan u untuk memberitahu ni, walaupun unik caranye..haha, kite tunggu and lihat ape yang yang berlaku eh?

p/s: pasni kite tampal notis suh bersihkan corridor kite btul2 plak eh..

2 comments:

sorensen said...

eyarkk.. kat sini pun ader gak blk mandi tersumbat.. ble org sblh mandi, kte yg duk pijak air mandi dorg.. euwww..

enDicLeo_pZah said...

huuu~
nk muntah tgk shower room yang tersumbat tu..
dorg ni x prihatin nak bersihkan weekly ke monthly ke pipe tu kn.. yg jadi mangse.. kite la.