Tuesday, November 10, 2009

Warkah Buat LappOq

Dear LappOq,


I'm sorry kalau selame kite berkenalan, aku banyak sakitkan kau, xkire la physically or mentally. Aku rapat ngan kau sejak first sem lagi.. 2nd week after masuk UPM kot..Ko dah bnyk tolong aku as well as susahkan aku. Tapi aku tetap sayang kat kau sebab ko bestest friend aku..

Ye..setiap kali aku nak berhibur aku cari kau..kadang2 nak luahkan ape yang terpendam dalam hati aku ni pun aku cari kau jugak. Kau yang paling banyak simpan memori bahagie aku, memori stress aku..dan macam2 lagi..(erkk..)


Tapi lately ni..aku perasan kau dah berubah..nak2 lepas kite ade krisis hari tu..kau macam merajuk dengan aku. Kau mule tunjuk yang kau dah mule malas nak layan aku..kadang2 kau buat muke kat aku. Aku tau aku dah x banyak nak share mende kat kau..aku dah kurang berhibur dengan kau..sekarang ni aku lebih banyak gunekan kau untuk kepentingan aku sendiri tanpe pedulikan kehendak dan keperluan kau... I'm sorry.


So, baiklah balik dengan aku..xmo la berjauh hati dengan aku..aku nak wat final year project susah kalau ko takde..Ko la satu2nye mende yang aku leh gune untuk siapkan final year project aku..jadi xperlu lah kau berpure2 rosak sengaje nak sabotaj aku..huu..iskk..seperti yang aku kate tadi memang aku ngaku, sejak aku reformat ko..aku dh jarang nak update2 mende dalam ko..jarang nak download software power2 cam dulu lagi..and jarang gune kau pun..even gambar birthday aku yang banyak2 hari tu pun aku xsimpan kat ko..adekah sebab itu ko merajuk dengan aku? Adekah sebab itu ko merosakkan diri kau walaupun xsampai sebulan aku repair kau..



Please..my BenQ Joybook A52E, tolonglah pulih segera..aku nak hantar draft kat Dr. Yong nih.. tolong la~



hmm..baiklah cepat lappOq~


*pehh aku geram seyh..nak dekat balik umah la die nak rosak..terime kasih ye laptop ushy kerane memberi ruang menumpang untuk merayu ini..dan juge laptop alin sket2..

1 comment:

SoReNsEn said...

cian la lappoq ko.. lappoq aku pun buat keji gak skrg neh..